project:
Bohemian Market: 2-daagse sfeervolle markt
opdrachtgever:
Winkeliersvereniging Cruquius Plaza
ons werk:

ELBA \ REC verzorgt al jaren, naar volle tevredenheid de marketing/communicatie voor (woon)boulevard Cruquius (tussen Hoofddorp en Heemstede)
In het weekend van Vaderdag (15 & 16 juni) hebben we het evenementenplein op de boulevard omgetoverd tot een sfeervolle Bohemian Market.
Met leuke stands met aanbieders van artikelen in deze populaire Ibiza-style, een kaartenlegger, live music, food en natuurlijk leuke activiteiten voor de kids. Zij konden onder begeleiding hun creativiteit kwijt in het maken van (vaderdag) presentjes.
De promotie (ook verzorgd door ELBA \ REC) bestond uit, advertentie in de krant, straatreclame (lantaarnpaalborden) via de website www.boulevardcruquius.nl en via de social media kanalen van de boulevard. Alleen al via de facebookpagina waren er meer dan 2000 reacties in de aanloop naar dit tweedaagse evenement, wat resulteerde in een goed bezochte markt, met veel bezoekers die speciaal gekomen zijn voor dit evenement en zo via dit evenement kennis hebben gemaakt met de prachtige (woon)boulevard.

+

Laat ons uw verhaal vertellen

Andere projecten

Nieuwsgierig naar wat wij maken?

Klik hier voor alle projecten

Benieuwd hoe wij voor uw project resultaat kunnen behalen?

Neem contact op met Arjan Ankerman • T: 033 87 00 100 of E: a.ankerman@elba-rec.nl