NGinfra

NGinfraMagazine is het crosssectorale vakblad over infrastructurele netwerken in Nederland. Het magazine gaat over netwerkgebonden infrastructuur: weg-, water- en railinfrastructuur en netwerken voor elektriciteit, gas, spraak- en datacommunicatie. Wat kunnen de netwerken van elkaar leren en wat kan samenwerking opleveren? Dat is de vraag die centraal staat.

Met het vakblad NGinfraMagazine en het hoogwaardige netwerkevent NGinfraTrends verbinden we professionals en delen we kennis. Zo stellen we u beter in staat oplossingen te ontwikkelen voor de uitdagingen van nu. Daarvoor werken we samen met NGinfra, het kennisinstituut waarin Rijkswaterstaat, Havenbedrijf Rotterdam, Alliander, Schiphol, ProRail en Vitens zich hebben verenigd om van elkaar te leren en de infrastructuur van Nederland gereed te maken voor de toekomst.

Wie wij bereiken

Met NGinfra bereiken we strategen, beslissers en managers bij infrabeheerders die zijn aangesloten bij NGinfra (Rijkswaterstaat, ProRail, Vitens, Alliander, Havenbedrijf Rotterdam en Schiphol) en netbeheerders daarbuiten, infra-adviseurs in de private sector en wetenschappers.

Meer weten over wat NGinfra voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Edgar van Eekelen of telefonisch via 033 - 870 01 00.

 

3000
Oplage NGinfraMagazine
4
Uitgaven per jaar
10457
Abonnees nieuwsbrief
150
Bezoekers tijdens NGinfraTrends

WILT U ADVERTEREN?

Neem contact op met
Edgar van Eekelen
T: 033 87 00 100
E: e.vaneekelen@elba-rec.nl

ALLES OVER ABONNEMENTEN

Voor het aanvragen van een abonnement, het doorgeven van een wijziging of om een eerdere editie te bestellen, kunt u terecht bij Abonnementenland.

GA NAAR ONS BLADENARCHIEF

Abonnees hebben exclusieve toegang tot alle vakbladen die wij hebben uitgegeven. Klik hier voor ons digitale bladenarchief met ruim 300 edities.

Ga naar de website Nginfra.nl

Klik hier