Corporate communicatie

Wat is uw positie in de markt? Hoe onderscheidt uw bedrijf of organisatie zich van andere partijen? Wat betekent dat voor het verhaal dat u extern én intern vertelt? Hoe duidelijker u dit kunt vertellen, hoe sterker uw positie in de markt. We kunnen u adviseren over externe én interne communicatie, stakeholdermanagement en public affairs. Wij vestigen de aandacht op u door een krachtig, effectief en consistent corporate verhaal en een onderscheidende strategie.

Dit is hoe wij werken

Aan de hand van ons eigen merkenmodel bespreken we de gewenste identiteit en het onderscheidend vermogen van uw organisatie of bedrijf. Ook analyseren we uw huidige imago en de kansen in de markt. We ontwikkelen een onderscheidend merk, herkenbaar en met een passende thematische positionering, ondersteund door een resultaatgerichte marketing- en communicatiestrategie en de juiste communicatiemiddelen. We kunnen u ontzorgen van het concept tot de uitvoering.

Met onze dienstverlening op het gebied van contentmarketing versterken we uw corporate uitstraling met krachtige inhoud, door ‘uw verhaal’ te (laten) vertellen. En via onze online- en offlinekanalen en pr-mogelijkheden kunnen we snel en gericht uw doelgroepen bereiken. Lees meer over contentmarketing.

 

“Benieuwd hoe wij uw bedrijf of organisatie kunnen positioneren in de markt?”
Neem contact op met Arjan Ankerman, T: 033 87 00 100 of E: a.ankerman@elba-rec.nl

Bekijk ons portfolio

klik hier