Communicatie

U zoekt een bureau dat uw project in de spotlight kan zetten voor uw doelgroep. U wilt een spetterend evenement organiseren voor vakprofessionals. Of u heeft advies en denkkracht nodig bij de nieuwe positionering van uw organisatie, project, gebied of concept. ELBA\REC adviseert, denkt mee en voert uit. Wij koppelen onze vakkennis en ons netwerk graag aan een creatieve marketing- en communicatieaanpak. Met sterk inhoudelijke concepten en passende on- en offline communicatiemiddelen, afgestemd op uw uitdaging, doelgroep en budget, behalen wij voor u resultaat!

Meer weten over wat ELBA\REC voor u kan betekenen? Neem contact op met

Card image cap

VASTGOEDCOMMUNICATIE

VASTGOEDCOMMUNICATIE

Met doelgroepgerichte marketing- en communicatieconcepten en door het vertellen van inspirerende verhalen creëren wij een sterke identiteit voor uw woon-, werk-, of winkelgebied.

Card image cap

CORPORATE COMMUNICATIE

CORPORATE COMMUNICATIE

Met een sterk merk en een onderscheidende strategie creëren we voor uw bedrijf of organisatie een representatief visitekaartje naar buiten toe.

Card image cap

PROJECTEN

PROJECTEN

Uw dienst, product of concept brengen wij via onze kanalen onder de aandacht bij vakprofessionals en de markt met een creatieve en onderscheidende marketingstrategie.

Card image cap

EVENEMENTEN

EVENEMENTEN

Van congressen tot interactieve ontwerpsessies en thema-seminars - met onze specialistische marktkennis en uitgebreide netwerk, zetten wij inspirerend evenement voor u neer.

Nieuwsgierig naar ons werk?

klik hier