Oktober Woonmaand in Cruquius

De Oktober Woonmaand in Cruquius komt eraan. Dat betekent veel voordeel en acties in en rondom de winkels. Tijdens de Oktober Woonmaand worden er shopping bags uitgedeeld met het Cruquius Voordeelboekje. Daarmee maken consumenten kans om een klusser voor één dag te winnen, samen met vele andere prijzen.

Consumentenactie

In de Voordeelboekjes van Cruquius zit een kanskaart die consumenten kunnen invullen op de website en Facebookpagina van Cruquius. Met de code op de kanskaart kunnen consumenten de hele maand oktober meedoen aan het spel ‘Win een klusser voor één dag’. Of dat nu een behanger, een tuinman of een schilder is, de keuze is aan de consument. Een effectieve methode om snel een relevante database op te bouwen en aandacht te generen voor de Woonmaand!

Klus Xperience

Naast de win-actie en vele voordeelcoupons vindt tijdens de Woonmaand ook een Cruquius Xperience plaats. Zaterdag 15 oktober vindt in Cruquius de Klus Xperience plaats met onder meer Buurman en Buurman. Dit evenement staat in het teken van ‘klussen in en rondom het huis’.

Elba-Rec kan dit soort trajecten ook voor uw winkelgebied realiseren. Neem voor de mogelijkheden contact op met Arjan Ankerman: a.ankerman@elba-rec.nl of 033-8700 100.

Meer artikelen over onze vastgoedcommunicatie-projecten leest u hier

Deel.