Nieuwe woonwijk: de Bloesemgaarde

Op 5 minuten fietsafstand van hartje Nijkerk verrijst de komende jaren de hoogwaardige wijk ‘Doornsteeg’. Duurzaam, kind- en gezinsvriendelijk en onderscheidend. De eerste wijk binnen Doornsteeg genaamd de Boomgaard is bijna volledig verkocht en vorige week is de wijk de Bloesemgaarde in verkoop gegaan .

Doornsteeg telt straks verschillende buurten: De Boomgaard, De Stegen en De Beektuinen. Kort geleden is de verkoop van de eerste woningen in de groene buurt ‘De Boomgaard’ gestart. In het plan worden 36 duurzame koopwoningen gerealiseerd. Dit bijzondere project bestaat uit: 12 twee-onder-een-kapwoningen, 4 geschakelde villa’s 12 rijwoningen en 8 hoekwoningen.

In de wijk is veel aandacht voor groen. Een deel van de woningen ligt aan `De Slinger` een groene zone met wadi´s en een grote concentratie van bloesembomen. Dit vormt het hart van de buurt.

Meer weten over dit project? Kijk op: www.woonstek-doornsteeg.nl  of neem contact op met Arjan Ankerman: 033-8700 100 of a.ankerman@elba-rec.nl.

Deel.