Stedelijk Interieur

De straat is van ons allen, daarom hebben wij een integrale blik op de openbare ruimte. Stedelijk Interieur is het enige tijdschrift op de Nederlandse markt dat onafhankelijke en objectieve vakinformatie over de openbare ruimte biedt. Met Stedelijk Interieur houden we de markt op de hoogte van nieuwe trends die het gebruik van de straat beïnvloeden en bieden we inspiratie, debat, informatie en tools om de buitenruimte qua ontwerp, inrichting én beheer optimaal te laten aansluiten bij de wensen van uw doelgroepen en de veranderende maatschappij.

Naast vier vakbladen per jaar organiseert Stedelijk Interieur ook het jaarlijkse Landelijk Congres Openbare Ruimte en de Award Beste Openbare Ruimte en organiseren we 3 tot 6 verdiepende evenementen per jaar.

Wie wij bereiken

Stedelijk Interieur is primair gericht op ontwerpers, landschapsarchitecten, beheerders, toeleveranciers en adviseurs. Daarnaast bereiken we ook stedenbouwers en openbare ruimte-professionals bij overheden.

 

12000
Lezers per editie
14000
Maandelijkse nieuwsbrief abbonnees
3
Specials per jaar
100
Bezoekers op seminars
1
Congres per jaar

WILT U ADVERTEREN?

Neem contact op met
Edgar van Eekelen
T: 033 87 00 100
E: e.vaneekelen@elba-rec.nl

ALLES OVER ABONNEMENTEN

Voor het aanvragen van een abonnement, het doorgeven van een wijziging of om een eerdere editie te bestellen, kunt u terecht bij Abonnementenland.

GA NAAR ONS BLADENARCHIEF

Abonnees hebben exclusieve toegang tot alle vakbladen die wij hebben uitgegeven. Klik hier voor ons digitale bladenarchief met ruim 300 edities.

Ga naar de website stedelijk-interieur.nl

Klik hier