Stadszaken

Stadszaken.nl is hét online nieuwsplatform met dagelijks nieuws en de beste achtergrondartikelen over de fysieke leefomgeving. Op een kritische, onafhankelijke en journalistieke manier selecteren én verdiepen wij het belangrijkste nieuws van en over de stad. Dat doen we binnen de thema’s die er nu toe doen: verstedelijking, smart city, energietransitie, vestigingsklimaat, mobiliteit en de gezonde stad. Zo blijft u altijd op de hoogte.

De berichtgeving van Stadszaken.nl wordt hoog gewaardeerd, zo blijkt uit een enquête. Onze lezers geven ons gemiddeld een 8. Daar zijn we erg trots op. Uit de enquête blijkt dat gebruikers waardering hebben voor de actualiteitswaarde en bijbehorende verdiepende achtergrondverhalen op Stadszaken.nl, de diversiteit in de onderwerpen die we behandelen en onze soms eigenzinnige insteken. En ook de gemiddelde bezoekfrequentie is zeer hoog. De edities van onze nieuwsbrief worden door het grootste deel van de respondenten gelezen.

Wie wij bereiken

Stadszaken.nl is de uitgelezen plek om uw boodschap, vacature of vakkundigheid onder de aandacht te brengen van de doelgroep, bestaande uit overheden, stedenbouwkundigen, beheerders, adviseurs, corporaties en andere stedelijk professionals. De redactie van Stadszaken kan u ondersteunen met inhoudelijke en journalistieke artikelen, die we bovendien kunnen meenemen in onze nieuwsbrief. Ook is het mogelijk een banner of vacature te plaatsen.

Meer weten over wat Stadszaken voor u kan betekenen? Vraag dan de Mediakaart aan of neem contact op met Edgar van Eekelen of telefonisch via 033 - 870 01 00.

 

80000
Websitebezoekers per maand
16000
Wekelijkse nieuwsbrief abonnees
300
Vacatures per jaar
4
Evenementen per jaar
60
Bezoekers gemiddeld per event

WILT U ADVERTEREN?

Neem contact op met
Edgar van Eekelen
T: 033 87 00 100
E: e.vaneekelen@elba-rec.nl

UW VACATURE ONLINE?

Neem contact op met
T: 033 87 00 100
E: vacatures@elba-rec.nl

Ga naar de website stadszaken.nl

Klik hier