ROM

ROm is hét vakblad en platform over de fysieke leefomgeving. 35 jaar geleden opgezet op initiatief van de toenmalige minister van VROM, Pieter Winsemius. ROm biedt verdiepende verhalen over de onderwerpen die de ruimtelijk professional bezighouden. We geven inzicht in complexe thema’s zoals Omgevingswet, gebiedstransformatie, klimaatadaptatie, energietransitie en smart city. ROm is onafhankelijk, kritisch en zoekt de diepgang achter deze onderwerpen. Het blad gaat in op de ruimtelijke debatten, brengt relevante achtergrondverhalen en besteedt aandacht aan leerzame praktijkvoorbeelden. Door onze specialistische kennis, het vakblad en evenementen inspireren wij op een hoog niveau beslissers, strategen en professionals die hun rol optimaal willen vervullen.

Wie wij bereiken

ROm is voor professionals die zich dagelijks bezighouden met de fysieke leefomgeving en werken bij gemeenten, provincies en het Rijk, semioverheden (ontwikkelingsmaatschappijen), adviesbureaus, kennisinstellingen, ontwikkelaars en andere private partijen.

Meer weten over wat ROm voor u kan betekenen? Vraag dan de Mediakaart aan of neem contact op met Edgar van Eekelen of telefonisch via 033 - 870 01 00.

 

15000
Lezers per editie
30000
Websitebezoekers per maand
4000
Wekelijkse nieuwsbrief abonnees
2
Themauitgaven per jaar
4
Evenementen per jaar

WILT U ADVERTEREN?

Neem contact op met
Edgar van Eekelen
T: 033 87 00 100
E: e.vaneekelen@elba-rec.nl

ALLES OVER ABONNEMENTEN

Voor het aanvragen van een abonnement, het doorgeven van een wijziging of om een eerdere editie te bestellen, kunt u terecht bij Abonnementenland.

GA NAAR ONS BLADENARCHIEF

Abonnees hebben exclusieve toegang tot alle vakbladen die wij hebben uitgegeven. Klik hier voor ons digitale bladenarchief met ruim 300 edities.

Ga naar de website romagazine.nl

Klik hier