Is uw openbare ruimte de beste van 2016?

De inschrijving voor de Falco Award Beste Openbare Ruimte 2016 is geopend! Gemeenten, maar ook beheerders en corporaties kunnen hun mooiste buitenruimte laten beoordelen. Doe mee met úw openbare ruimte en maak kans op de felbegeerde award.

Elk jaar organiseert Stedelijk Interieur de Falco Award Beste Openbare Ruimte. Mooie, inspirerende en duurzame plekken in steden of dorpen worden beoordeeld door een deskundige vakjury. Op het Landelijk Congres Openbare Ruimte op 6 oktober 2016 in Leeuwarden presenteren de drie genomineerden zich en kiest de vakjury de winnaar.

Aanmelden

Bent u trots op uw openbare ruimte en wilt u (kosteloos) meedingen naar de titel ‘Beste Openbare Ruimte 2016’? Bezoek onze website en meld u aan.

Beeld: Afgelopen december won Kustwerk Katwijk de Falco Award Beste Openbare Ruimte. Wethouder Krijn van der Spijk van de gemeente Katwijk: ‘De nieuwe, fraai ingerichte kuststrook is inmiddels volop in gebruik bij onze inwoners en toeristen. In combinatie met de ondergrondse parkeergarage geeft dit een geweldige stimulans aan de lokale economie.’

Klik hier voor meer nieuws over onze projecten

Deel.