Over ons

Elba-Rec biedt een totaalpakket van marketing, communicatie, data, netwerken en kennis op het gebied van stedelijke ontwikkeling en inrichting, economie en vastgoed. Wij zijn uitgever van vakbladen en organisator van betekenisvolle netwerkevenementen en reizen. Wij ontwikkelen kennis, mede door onderzoeken van onze studenten van het Kennislab, en activeren en verbinden inhoudelijke communities.

Daarnaast zijn wij specialist in het ontwikkelen van onderscheidende en resultaatgerichte marketing- en communicatiestrategieën voor uiteenlopende vastgoedprojecten op het gebied van wonen, werken en winkelen. Kortom, een bundeling van kennis en kunde in de volle breedte, van business-to-business tot business-to-consumers, van (beleids)ontwikkeling tot aan de eindgebruikers.

Elba-Rec bestaat uit een enthousiaste club mensen. Maak hieronder kennis met ons of kom gezellig langs in onze kerk als kantoor, in het Amersfoortse Soesterkwartier; de deur staat voor u open!

Edgar van Eekelen : Algemeen directeur / directeur Media & Informatie

Edgar van Eekelen

Algemeen directeur / directeur Media & Informatie

Mijn doel met Elba-Rec is dat wij worden herkend als betrokken partij die een structurele bijdrage levert aan het beter maken van onze steden. De mensen, producten en diensten waarmee wij dit doen vindt u op deze website. Verdere interesses: mijn kinderen, bourgondische levensstijl, vrienden, tennis en golf.

 

e.vaneekelen@elba-rec.nl

Arjan Ankerman : Directeur Strategie & Communicatie

Arjan Ankerman

Directeur Strategie & Communicatie

Creatieve ideeën om resultaten te behalen. Onderscheidende marketingstrategieën passend bij de moderne woonconsument. Doelgroepgerichte concepten tegen kantorenleegstand. En de juiste branding en/of marketing om de mensen naar een winkelcentrum, gebied, dorp of stad te trekken!

a.ankerman@elba-rec.nl

Jan-Willem Wesselink : Directeur Kennis & Ontwikkeling

Jan-Willem Wesselink

Directeur Kennis & Ontwikkeling

Ik ben graag bezig met stad, ruimte en urbanisme en met Kennislabs, vakbladen en evenementen daarover. Dat doe ik als directeur Kennis & Ontwikkeling en hoofdlaborant in het Kennislab voor Urbanisme. Ook: echtgenoot, vader, Londen-liefhebber, recreatief badmintonspeler en Go Ahead Eagles-supporter. @JWWesselink

j.wesselink@elba-rec.nl

Mieke Naus : Hoofd Media & Informatie

Mieke Naus

Hoofd Media & Informatie

Dagelijks stort ik me met groot plezier op het in goede banen leiden van alle mediaproducten van Elba-Rec. Ik schrijf, lees, coördineer en programmeer kennis die er echt toe doet: hoe maken we onze steden beter?

m.naus@elba-rec.nl

Jan Jager : Hoofdredacteur

Jan Jager

Hoofdredacteur

Ik ben hoofdredacteur bij Elba-Rec. Daarvoor werkte ik, na mijn studie planologie, als verslaggever op de nieuwsdienst van het AD Rotterdams Dagblad. Ik ben een absolute stedenjunk, maar koester het ideaal van een boerderij op het Groningse Hoogeland. @JanHFJager

 

j.jager@elba-rec.nl

Lisette van Beusekom : Vakredacteur

Lisette van Beusekom

Vakredacteur

Met een achtergrond in communicatie en geografie heb ik de perfecte baan gevonden: communiceren over steden, ruimtelijke ordening en infra. Ik houd van vernieuwende ideeën, inhoudelijke discussies en geef graag mijn mening. Verder word ik blij van goede koffie, lekker eten, culturele uitjes en buitenleven.

l.vanbeusekom@elba-rec.nl

Jeroen Bruinenberg : Vakredacteur

Jeroen Bruinenberg

Vakredacteur

Geografie, reizen en schrijven zijn mijn passies. Als redacteur bij Elba-Rec heb ik de mogelijkheid om twee passies te combineren, een topscore! Specialisaties: BT, Groen en het schrijven van vermakelijke blogs. Hashtag genieten. @JeroenBrbg

j.bruinenberg@elba-rec.nl

Tessa van der Heiden : Evenementen & organisatie

Tessa van der Heiden

Evenementen & organisatie

Evenementengek! Zowel om te organiseren als het zelf bezoeken van de meest uiteenlopende evenementen. Tevens verzot op sport, lekker eten en goede wijn!
Het leven is leuk! Even niet? Hang dan zelf slingers op!

t.vanderheiden@elba-rec.nl

Melina Jansen : Database, reizen & abonnementen

Melina Jansen

Database, reizen & abonnementen

Binnen Elba-Rec ben ik verantwoordelijk voor de organisatie van de reizen, verzorg ik het beheer van de abonnementen en databases en ondersteun ik Edgar. Als ik niet aan het werk ben kook ik graag voor de buurt en zorg ik voor mijn 2 kindjes.

m.jansen@elba-rec.nl

Wendy Louwen : Accountmanager

Wendy Louwen

Accountmanager

Ik houd me voornamelijk bezig met Bedrijventerrein en aanverwante producten. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de pr van onze eigen producten en diensten, maar ook steeds meer voor klanten. Deze mix van werkzaamheden en met name de contacten met klanten maken het voor mij zo leuk om bij Elba-Rec te werken.

w.louwen@elba-rec.nl

Philip de Vreeze : Accountmanager

Philip de Vreeze

Accountmanager

Vasthoudend en ongeduldig: dat zijn de steekwoorden die bij mij passen. Daarnaast ben ik betrokken, graag actief in nieuwe markten en verzorg ik de wijn - van het eiland Elba - voor de sprekers op onze evenementen.

 

p.devreeze@elba-rec.nl

Jonatan van Dijk : Grafisch vormgever

Jonatan van Dijk

Grafisch vormgever

Als onderdeel van de afdeling Strategie & Communicatie ben ik verantwoordelijk voor de grafische uitingen, zoals: brochures, advertenties, projectborden en citydisplays. Maar ook voor de uitstraling van websites en Facebookpagina’s. Daarnaast doe ik graag mijn best om het op kantoor nóg gezelliger te maken met een muziekje.

j.vandijk@elba-rec.nl

Robert Ellents : Grafisch vormgever

Robert Ellents

Grafisch vormgever

Als grafisch vormgever heb ik een passie voor design en oog voor detail. Ik ben daarbij van alle markten thuis, maar heb me gespecialiseerd in logo- en huisstijlontwerp. Een andere grote passie is reizen, op zoek naar de mooiste plekjes op aarde.

r.ellents@elba-rec.nl

Kilian Idsinga : Grafisch vormgever

Kilian Idsinga

Grafisch vormgever

Als grafisch vormgever verzorg ik de vormgeving van alle vakbladen van Elba-Rec, ontwerp ik websites en allerhande andere uitingen. Daarnaast ben ik fervent reiziger en is koken een heerlijke uitlaatklep.

k.idsinga@elba-rec.nl

José Diaz : IT-manager

José Diaz

IT-manager

De computerfreak van deze club! Ontwikkelaar/programmeur in hart en nieren. Maakt alle internet-gerelateerde producten voor Elba-Rec en haar opdrachtgevers. Technische grenzen verkennen en verleggen zijn dagelijkse kost voor José. Zijn motto: geniet vandaag, want morgen is nog ver weg!

j.diaz@elba-rec.nl