Evenementen

Naast congressen en studiereizen organiseert Elba-Rec het gehele jaar door allerlei verschillende soorten evenementen, waaronder events op maat. Hieronder een aantal voorbeelden.

Kenniscafés

Twee keer per maand organiseert het Kennislab voor Urbanisme voor haar partners het Kenniscafé. De opzet is eenvoudig maar doeltreffend:

1 – De studenten deponeren een vraagstelling over een probleem waar zij in hun onderzoek op stuiten, vervolgens gaan we met zijn allen met die vraag aan de slag.

2 – Er is een goede borrel om elkaar beter te leren kennen.

De Kenniscafés worden gehouden in het Kennislab voor Urbanisme op elke eerste vrijdag van de maand. Daarnaast organiseert het Kennislab voor Urbanisme elke maand een Kenniscafé in de Westas, elke keer gehost door een van de founding partners.

Kijk hier voor meer informatie over de Kenniscafés: www.kennislabvoorurbanisme.nl

Evenementen op maat

Elba-Rec organiseert diverse evenementen – groot en klein – per jaar in opdracht van haar partners. Wie een evenement wenst waarbij informatieoverdracht en/of relatiebeheer centraal staat, kan zonder meer vertrouwen op onze kennis, contacten en creativiteit. Denk hierbij aan seminars, workshops, productintroducties, awardpresentaties, nationale en internationale congressen, beurzen en studiereizen. Wij kennen ‘t en kunnen ‘t. Heeft u een ander idee? Wij ontwikkelen en organiseren dit graag met én voor u!

Neem voor meer informatie contact op met Tessa van der Heiden, t.vanderheiden@elba-rec.nl of 033-8700 100.