Netwerk

Binnen onze vakgebieden houden we ons niet alleen bezig met het uitgeven van bladen en gebieds- en vastgoedcommunicatie; we organiseren ook congressen, studiereizen en seminars met als doel vakprofessionals bij elkaar te brengen. Een sterk inhoudelijk programma wordt gecombineerd met netwerkmogelijkheden. Deze expertise is ook voor externe opdrachtgevers toegankelijk.

Congressen

Elba-Rec organiseert elk jaar een aantal congressen binnen de thema’s waarin wij actief zijn. Het Nationaal Bedrijventerrein Congres en het Landelijk Congres Openbare Ruimte zijn voorbeelden van congressen die nationaal leading zijn binnen hun vakgebied.
Kijk hier voor meer info.

Reizen

Elba-Rec organiseert sinds 2005 studiereizen en masterclasses door heel Europa. Zo bezochten we onder meer Lissabon, Berlijn, Stockholm, Dublin en Londen. De reizen kenmerken zich door het inhoudelijke programma (met altijd lokale sprekers) en de ontspannen sfeer in de groep.
Kijk hier voor meer info.

Meer evenementen

Naast de congressen organiseert Elba-Rec ook het gehele jaar door tientallen evenementen. Denk bijvoorbeeld aan de Kenniscafés die het Kennislab voor Urbanisme voor haar partners organiseert.
Kijk hier voor meer info.