ROmagazine

Kijk onder de uitklapmenu’s voor o.a. de specialsevents en studiereizen die ROmagazine organiseert

ROmagazine, ruimtelijke ontwikkeling, infrastructuur en milieu (ROm) is het maandelijkse vakblad voor de professionals bij gemeente, provincie, waterschap, rijksoverheid, bedrijven, universiteiten en overige organisaties die zich bezighouden met ruimte, infrastructuur en milieu. ROm biedt actuele informatie over ontwikkelingen in het beleid, beschrijft praktijkvoorbeelden in de uitvoering van dat beleid en biedt een platform voor opinies over ruimte, infrastructuur en milieu.

Alle edities van ROmagazines per 2016 vindt u hier.

Kijk hier om abonnee van ROmagazine te worden én 5 vaktitels gratis te ontvangen!

Colofon

Redactie: Marcel Bayer (hoofdredacteur), Mieke Naus (vakredacteur), Lisette van Beusekom, Jeroen Bruinenberg, Jan Jager
Art direction/vormgeving: Kilian Idsinga
Uitgever: Edgar van Eekelen, Elba-Rec

Adviesraad: Yves de Boer, Mark Frequin, Roger Kersten, Michael Klijnstra, Chris Kuijpers, Annemieke Nijhof, Friso de Zeeuw

Praktijkredactie: John Ebbelaar, Jos Gadet, Bas van de Griendt, Elselien Koning, Cees-Jan Pen

Indien u de menu’s hieronder uitklapt, vindt u meer informatie over de initiatieven die vaktitel ROmagazine naast het magazine organiseert.

De diverse vakbladen die Elba-Rec uitbrengt, bestrijken samen de gehele ruimtelijke ordening, gebiedsontwikkeling en infra. Daarom hebben wij een abonnementenpakket samengesteld dat alle vakbladen bevat, toegang geeft tot het digitale bladenarchief en korting biedt op onze diverse congressen en studiereizen. Klik hier voor meer informatie of het afsluiten van een abonnement.
Met ingang van 2016 organiseert ROmagazine diverse events. De meest up-to-date informatie vindt u in onze agenda.
Meuse Foundation organiseert namens Elba-Rec meerdere keren per jaar studiereizen naar diverse Europese bestemmingen. Meuse Foundation heeft al 25 jaar ervaring met studiereizen op het gebied van economie, stedelijke ontwikkelingen, architectuur en cultuur. Kijk hier voor een actueel overzicht van de aanstaande reizen.

Ook bieden wij studiereizen op maat aan. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Kijk dan hier voor meer informatie of neem contact op voor een offerte op maat.

Naast de reguliere magazines publiceert ROmagazine in samenwerking met marktpartijen diverse specials per jaar. Wilt u zelf graag een special over een bepaald thema voordragen? Neem dan contact op met Edgar van Eekelen033-8700 100.
Redactie: Miriam Meier-Boschaart, 033-8700 100
Events: Jan Jager, 033-8700 100
Abonnementen: Melina Jansen, 033-8700 100
Facturen: Hilde Miedema, 033-8700 100
Advertenties: Edgar van Eekelen, 033-8700 100

Twitter

Elba-Rec
Paulus Borstraat 41
3812TA Amersfoort
033-8700 100
marcel.bayer@romagazine.nl