NGinfraMagazine

Kijk onder de uitklapmenu’s voor o.a. NGinfraTrends en infragerelateerde studiereizen

NGinfraMagazine is het vakblad van NGinfra, waarin Rijkswaterstaat, Prorail, Vitens, Schiphol Group, Havenbedrijf Rotterdam en Alliander samenwerken ‘to create responsive connections‘. Het blad gaat over netwerkgebonden infrastructuur en kent een cross-sectorale insteek; het gaat over weg-, water- en railinfrastructuur en netwerken voor elektriciteit, gas, spraak- en datacommunicatie. Het managen van de toenemende complexiteit en de wederzijdse afhankelijkheid van deze netwerken staat centraal. Wat kunnen we als infrabeheerders en -eigenaren van elkaar leren, hoe kunnen we onze infrastructuur weerbaar en toekomstbestendig maken en hoe kunnen door samenwerken meerwaarde creëren, dat zijn de centrale vragen. Met diezelfde insteek wordt jaarlijks het congres NGinfraTrends georganiseerd.

De nummers van NGinfraMagazine digitaal ontvangen?

Mail dan uw naam- en adresgegevens naar redactie@nginfra.nl. Via deze link zijn alle verschenen nummers (ook onder de eerdere naam Infra) digitaal in te zien.

Colofon

Hoofdredacteur
Judith Schueler (algemeen directeur (a.i.) Programmabureau NGinfra)

Redactieraad
Chris Verstegen (ProRail)
Paul de Beijer (Havenbedrijf Rotterdam)
Esther Hardi (Alliander)
Jenne van der Velde (Rijkswaterstaat)
Marc Unger (Schiphol Group)
Rian Kloosterman (Vitens)

Uitgever
Elba-Rec

Indien u de menu’s hieronder uitklapt, vindt u meer informatie over de initiatieven die NGinfra naast het magazine organiseert. Uitgebreidere informatie over deze titel vindt u op de NGinfra-website.

Het NGinfraMagazine is voor iedereen gratis digitaal leesbaar. Om het digitale magazine aan te vragen of te informeren naar de mogelijkheden om het fysieke magazine te ontvangen kunt u uw gegevens mailen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Daarnaast biedt Elba-Rec een abonnementenpakket aan dat al haar vakbladen over ruimtelijke ordening, gebiedsontwikkeling en infra bevat, toegang geeft tot het digitale bladenarchief en korting biedt op haar diverse congressen en studiereizen. Klik hier voor meer informatie of het afsluiten van een abonnement.

Op 26 mei 2016 vindt NGinfraTrends 2016 plaats. Kijk op www.nginfra.nl voor meer informatie daarover.
Meuse Foundation is de organisatie die namens Elba-Rec meerdere keren per jaar studiereizen naar diverse Europese bestemmingen organiseert. Meuse Foundation heeft al 25 jaar ervaring met studiereizen op het gebied van economie, stedelijke ontwikkelingen, architectuur en cultuur. Kijk voor een actueel overzicht van de aanstaande reizen op www.meusefoundation.nl.

Ook bieden wij studiereizen op maat aan. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Kijk dan hier voor meer informatie of neem contact op voor een offerte op maat.

Redactie: Lisette van Beusekom, 033-8700 100
Evenementen (organisatie): Tessa van der Heiden, 033-8700 100
Congres (programma): Lisette van Beusekom, 033-8700 100
Abonnementen: Melina Jansen, 033-8700 100
Facturen: Hilde Miedema, 033-8700 100
Advertenties: Philip de Vreeze, 033-8700 100

Twitter
LinkedIn

Elba-Rec
Paulus Borstraat 41
3812TA Amersfoort
033-8700 100
info@elba-rec.nl