Groen

Kijk onder de uitklapmenu’s voor o.a. evenementen en studiereizen rond vakblad Groen

Vakblad Groen is een uitgave van Elba-Rec. Dit vakblad biedt professionele en actuele artikelen over het groen voor mensen in de stad en in het landschap. De publicaties in Groen met hun vakmatige toelichtingen in combinatie met verklarend beeldmateriaal houden u alert.

Een overzicht van alle edities van vakblad Groen vindt u hier.

Colofon

Redactie: Noortje Krikhaar (hoofdredacteur), Jeroen Bruinenberg (vakredacteur), Lisette van Beusekom, Jan Jager, Mieke Naus
Art direction/vormgeving: Jonatan van Dijk
Uitgever: Edgar van Eekelen, Elba-Rec

Indien u de menu’s hieronder uitklapt, vindt u meer informatie over de initiatieven die vaktitel Groen naast het magazine organiseert.

De diverse vakbladen die Elba-Rec uitbrengt, bestrijken samen de gehele ruimtelijke ordening, gebiedsontwikkeling en infra. Daarom hebben wij een abonnementenpakket samengesteld dat alle vakbladen bevat, toegang geeft tot het digitale bladenarchief en korting biedt op onze diverse congressen en studiereizen. Klik hier voor meer informatie of het afsluiten van een abonnement.
Heeft u ook een evenement, cursus of ontwerpsessie in de groenwereld die u graag op onze website wilt plaatsen, lever dan de datum, tijd, locatie en titel aan via j.bruinenberg@elba-rec.nl.

Op 19 januari en 2 februari a.s. organiseren wij de tweedaagse Masterclass Groen.

Neem deel aan de masterclass klimaat en leer hoe de openbare ruimte klimaatbestendig kan worden ingericht met blauw en groen, wat het financieel kan opleveren en welk groen geschikt is.

Kijk hier om u aan te melden en voor meer informatie over de Masterclass Klimaat.

Vakblad Groen organiseert regelmatig studiereizen. Kijk voor meer informatie op www.meusefoundation.nl.

Meuse Foundation is de organisatie die namens Elba-Rec meerdere keren per jaar studiereizen naar diverse Europese bestemmingen organiseert. Meuse Foundation heeft al 25 jaar ervaring met studiereizen op het gebied van economie, stedelijke ontwikkelingen, architectuur en cultuur. Kijk hier voor een actueel overzicht van de aanstaande reizen.

Ook bieden wij studiereizen op maat aan. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Kijk dan hier voor meer informatie of neem contact op voor een offerte op maat.

Wilt u gratis de digitale nieuwsbrief van vakblad Groen ontvangen? Klik dan hier om u in te schrijven.
Redactie: Jeroen Bruinenberg, 033-8700 100
Evenementen (organisatie): Tessa van der Heiden, 033-8700 100
Evenementen (programma): Jeroen Bruinenberg, 033-8700 100
Abonnementen: Melina Jansen, 033-8700 100
Facturen: Hilde Miedema, 033-8700 100
Advertenties: Philip de Vreeze, 033-8700 100

Twitter

Elba-Rec
Paulus Borstraat 41
3812TA Amersfoort
033-8700 100
info@elba-rec.nl