BT

Kijk onder de uitklapmenu’s voor o.a. het boek Beste Bedrijventerreinen, het BT Event, de BT Awards Beste Bedrijventerreinen en de Vakdag Parkmanagement

BT is hét magazine voor regionaal economische ontwikkeling. In de 12 jaar dat het bestaat, heeft BT zich ontwikkeld tot een toonaangevende titel in het vakgebied. Met 4 vakbladen per jaar, het boek Beste Bedrijventerreinen & Kantorenlocaties, het BT Event, de Vakdag Parkmanagement en de jaarlijkse studiereizen stuurt BT de professional door de veranderingen waaraan het vakgebied continu onderhevig is.

Een overzicht van de vorige edities van BT vindt u hier.

Colofon

Redactie: Jeroen Bruinenberg (domeinmanager), Jan Jager (hoofdredacteur), Lisette van Beusekom en Mieke Naus
Art direction/vormgeving: Kilian Idsinga en/of Robert Ellents
Uitgever: Edgar van Eekelen, Elba-Rec

Indien u de menu’s hieronder uitklapt, vindt u meer informatie over de initiatieven die BT naast het magazine organiseert.

De diverse vakbladen die Elba-Rec uitbrengt, bestrijken samen de gehele ruimtelijke ordening, gebiedsontwikkeling en infra. Daarom hebben wij een abonnementenpakket samengesteld dat alle vakbladen bevat, toegang geeft tot het digitale bladenarchief en korting biedt op onze diverse congressen en studiereizen. Klik hier voor meer informatie of het afsluiten van een abonnement.

In 2017 reikt de BT de Award Beste Bedrijventerrein weer uit. De redactie stelt een lijst samen met 25 unieke werklocaties. Wilt u uw werklocatie inzenden, stuur uw suggestie naar: j.bruinenberg@elba-rec.nl.

Lees hier meer over de digitale brochure die wij voor u kunnen maken en andere opties die wij aanbieden voor de promotie van uw werklocatie en de verkoop van kavels: http://www.elba-rec.nl/media/digitale-brochure.

Het BT Event is al 11 jaar een begrip binnen de bedrijventerreinwereld. Samen met onze trouwe partner SKBN reisden we het hele land door met als doel onze Nederlandse werkgebieden beter te maken. In 2017 vindt het BT Event plaats op Lelystad Airport Businsspark i.s.m. gemeente Lelystad en provincie Flevoland.

Meer informatie vindt u op de congreswebsite of neem contact op met Tessa van der Heiden: 033-8700 100 of t.vanderheiden@elba-rec.nl

Deze jaarlijkse vakbeurs verbindt alle professionals die zich bezighouden met parkmanagement in de breedste zin van het woord. Klik hier voor meer informatie over de Vakdag Parkmanagment: http://www.elba-rec.nl/events/parkmanagement.

Wat zijn de grootste bedrijfssectoren op de werkgebieden in uw regio? Hoeveel werknemers werken op de werkgebieden in uw gemeente? En wat is het leegstandspercentage op een bepaald werkgebied? Op deze en nog veel meer vragen geeft de Monitor Werkgebieden antwoord. Klik hier voor meer informatie.

Daarnaast heeft Elba-Rec het Bedrijvenloket ontwikkeld. Het Bedrijvenloket is de Gouden Gids voor ondernemen, werken, vestigen en ontwikkelen. De interactieve tool brengt alle informatie binnen de gemeente samen op één plek. Op het niveau van gemeente, bedrijventerrein of kantoorlocatie en zelfs op kavel- en bedrijfsniveau. Meer informatie vindt u hier.

Voor een nadere toelichting kunt u contact opnemen met accountmanager Wendy Louwen: 033-8700 100 of w.louwen@elba-rec.nl

Meuse Foundation is de organisatie die namens Elba-Rec meerdere keren per jaar studiereizen naar diverse Europese bestemmingen organiseert. Meuse Foundation heeft al 25 jaar ervaring met studiereizen op het gebied van economie, stedelijke ontwikkelingen, architectuur en cultuur. Kijk hier voor een actueel overzicht van de aanstaande reizen.

Ook bieden wij studiereizen op maat aan. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Kijk dan hier voor meer informatie of neem contact op voor een offerte op maat.

Redactie: Jeroen Bruinenberg: 06-2472 1607 of j.bruinenberg@elba-rec.nl
Congres (organisatie): Tessa van der Heiden: 033-8700 100 of t.vanderheiden@elba-rec.nl
Congres (programma): Jan Jager: 033-8700 100 of j.jager@elba-rec.nl
Abonnementen: Melina Jansen, 033-8700 100
Facturen: Hilde Miedema, 033-8700 100
Advertenties: Wendy Louwen: 033-8700 100 of w.louwen@elba-rec.nl

Twitter
LinkedIn

Elba-Rec
Paulus Borstraat 41
3812TA Amersfoort
033-8700 100
redactie@bedrijventerrein.biz