Bedrijvenloket

Het Bedrijvenloket  is de Gouden Gids voor ondernemen, werken, vestigen en ontwikkelen. De interactieve tool brengt alle informatie binnen de gemeente samen op één plek. Op het niveau van gemeente, bedrijventerrein of kantoorlocatie en zelfs op kavel- en bedrijfsniveau.

Daarmee is het de perfecte manier om u te presenteren, uw gemeente te promoten en bedrijven aan te trekken. Maar ook om nieuw beleid of herstructureringsplannen te presenteren. En bovenal, om samenwerking binnen de gemeentegrenzen te stimuleren.

Waarom?

Het Bedrijvenloket is een praktische tool voor promotie en acquisitie. Voor het monitoren van nieuwe uitgiften en de dynamiek op de bestaande markt. Voor het bekendmaken van beleid en herstructurering. Voor beheer en onderhoud kan de gemeente en/of parkmanager bovendien gebruikmaken van de meldingsmanager in de interactieve digitale plattegronden. Voor ondernemers ideaal: één punt met alle voor hen relevante informatie.

Voor wie is het interessant?

  • Gemeenten
  • Ondernemers die informatie zoeken over nieuwe of bestaande locaties
  • Ondernemers die informatie zoeken over andere ondernemers, de lokale economie, beleid, netwerken, et cetera
  • (Bedrijfs)makelaars
  • Project- en vastgoedontwikkelaars
  • Parkmanagementorganisaties (die via een ingebouwd CMS kunnen communiceren met hun ondernemers)

Hoe werkt het?

Zelf zien hoe het werkt? Bekijk dan de volgende praktijkvoorbeelden.

Uw eigen Bedrijvenloket?

Wilt u meer informatie over de Bedrijvenmonitor? Neem dan contact op met accountmanager Wendy Louwen, 033-8700 100 of w.louwen@elba-rec.nl