Corporate communicatie

Iedereen wil opvallen en roept dat hij de beste is, maar waarin onderscheidt uw bedrijf of organisatie zich van de concurrenten? Hoe duidelijker u dit kunt vertellen, hoe sterker uw positie in de markt. Wij vestigen de aandacht op u door een krachtig merk neer te zetten met een onderscheidende strategie en creëren zo een representatief visitekaartje naar buiten toe.

Dit is hoe wij werken

Aan de hand van ons eigen merkenmodel bespreken we de gewenste identiteit, het onderscheidend vermogen en analyseren we het huidige imago en de kansen in de markt. We ontwikkelen een onderscheidend merk, herkenbaar en met een passende thematische positionering, ondersteund door een resultaatgerichte marketing- en communicatiestrategie en de juiste communicatiemiddelen.

Met onze contentmarketing dienstverlening versterken uw corporate uitstraling met krachtige inhoud, door ‘uw verhaal’ te (laten) vertellen. En via onze online en offline kanalen en PR-mogelijkheden kunnen we snel en gericht uw doelgroepen bereiken. Lees meer over contentmarketing

 

“Benieuwd hoe wij uw bedrijf of organisatie kunnen positioneren in de markt?”
Neem contact op met Arjan Ankerman, T: 033 87 00 100 of E: a.ankerman@elba-rec.nl

Bekijk ons portfolio

klik hier