Content marketing

Als we u op een borrel vragen naar uw nieuwste product, dan begint u vol passie erover te vertellen. Maar waarom stuurt u op maandagochtend alleen een persbericht uit over uw nieuwe aanwinst? Om blijvend indruk te maken bij uw doelgroepen, moeten wij ‘het verhaal’ achter het bedrijf of het project vertellen. Redactionele marketing ofwel contentmarketing, is daarbij de sleutel!

Uit onderzoeken blijkt dat content marketing 60 procent meer verkoopleads oplevert en zelfs 80 procent meer websitebezoekers! Met contentmarketing kunt u uw expertise en vakmanschap laten zien (zonder alles weg te geven) en indirect tonen waarin u zich onderscheidt van concurrenten. Door uw organisatie of project inhoudelijk te profileren weet uw doelgroep u te vinden, zowel online en offline, en zorgt u ervoor dat u een inhoudelijke gesprekspartner wordt voor relaties.

"Communiceer niet wat u doet. Vertel het."

Jeroen Bruinenberg • ELBA\REC

Een krachtig verhaal

Wij gaan voor kwaliteit. Op een matig verhaal zit niemand te wachten. Dankzij onze eigen mediakanalen hebben wij (markt)kennis om een sterk inhoudelijk verhaal neer te zetten, en een uitgebreid netwerk in de sector fysieke leefomgeving om uw zakelijke doelgroepen te bereiken. Gemeente op vele verschillende niveaus en de zakelijke markt rondom stedelijk interieur, smart city, groen, infra en bedrijventerreinen. Zo creëren we niet alleen sterke inhoudelijke content voor u, maar ook het grootste bereik en een passend resultaat.

 

Dit is wat wij doen

Card image cap

SPECIALS

SPECIALS

Een (online) magazine op maat, compleet met inspirerende verhalen en een glossy design. Hét middel om uw merk of bedrijf naar buiten te presenteren en leads te genereren.

Card image cap

PR

PR

Uw bedrijf als nummer 1 op het gebied van een exclusief of actueel thema? Met onze PR-dienstverlening komt u onder de aandacht bij landelijke media en de belangrijkste vakmedia.

Card image cap

REDACTIONELE MARKETING

REDACTIONELE MARKETING

Onze redactie verzorgt content op maat en maakt uw bedrijf het gesprek van de dag op uw eigen kanalen, onze mediakanalen én kanalen van derden die interessant zijn.

Card image cap

FILM

FILM

Uw verhaal in woord, beeld en geluid. Om te delen via uw online kanalen of te tonen aan (potentiële) klanten op beurzen en bijeenkomsten.

“Benieuwd hoe wij uw bedrijf of organisatie kunnen positioneren in de markt?”
Neem contact op met Arjan Ankerman, T: 033 87 00 100 of E: a.ankerman@elba-rec.nl

Bekijk ons portfolio

klik hier