Aanmeldformulier Masterclass Duurzame Gedragsbeïnvloeding

Klik hier voor meer informatie over de Masterclass Duurzame Gedragsbeïnvloeding.

Aanmeldformulier Masterclass Duurzame Gedragsbeïnvloeding

  Genoemde bedragen zijn excl. btw.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Algemene voorwaarden deelname evenementen Elba – Rec

 1. Genoemde bedragen zijn exclusief BTW.
 2. Inschrijving vindt plaats via een volledig ingevuld inschrijfformulier. U ontvangt vrijwel direct een automatische mail ter bevestiging van uw aanmelding. Circa 2 weken voor het evenement ontvangt u per mail een definitieve bevestiging met entreebewijs.
 3. Behandeling van inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst.
 4. Elba – Rec behoudt zich het recht voor uw aanmelding niet in behandeling te nemen. Hierover ontvangt de aanvrager bericht.
 5. Na inschrijving ontvangt u een factuur (mits niet gekozen voor automatische incasso) deze dient binnen 14 dagen te zijn voldaan.
 6. Bij onvoldoende belangstelling behoudt Elba – Rec zich het recht voor de bijeenkomst te annuleren. Uiteraard ontvangt u mogelijk betaald inschrijfgeld retour.
 7. Tot 2 weken voor het evenement kunt u kosteloos annuleren.
 8. Bij annulering van 2 weken tot 3 werkdagen voor het evenement zijn wij genoodzaakt 25% van het entreegeld aan u door te belasten. Wel kunt u een plaatsvervanger sturen.
 9. Bij annulering binnen 3 werkdagen voor het evenement of in geval van no-show, zijn wij genoodzaakt 100% aan u door te balasten. Wel kunt u een plaatsvervanger sturen.
 10. Afmeldingen of naamswijzigingen uitsluitend via de mail: m.jansen@elba-rec.nl
Deel.