Communicatie

Communicatie: we zijn er dagelijks mee bezig, maar het blijft een vak apart. Hoe breng je de boodschap op de juiste manier over, bij de juiste doelgroep? Met deze en andere vragen houden wij ons bij ieder project weer bezig. Dat ieder project om een andere aanpak vraagt, blijkt uit het brede scala aan projecten dat wij onder onze hoede hebben.

Vastgoedcommunicatie

Of het nu om een kantoorpand gaat dat verhuurd moet worden, een woningbouwproject dat onder de aandacht moet worden gebracht of een winkelcentrum dat zich wil profileren in zijn regio. Op het gebied van wonen, werken en winkelen is Elba-Rec uw partner om verrassende strategieën en identiteiten te ontwikkelen voor uw vastgoedproject.
Kijk hier voor meer info.

Gebiedscommunicatie

Hoe communiceren we de komst van een nieuwe woonwijk of de herontwikkeling van een bestaande woonwijk? Op welke manier informeren en betrekken we omwonenden bij de ontwikkeling van deze plannen? En minstens zo belangrijk: hoe zorgen we ervoor dat dit gebied interessant wordt voor de beoogde doelgroep?
Kijk hier voor meer info.

Branding

Hoe val je tegenwoordig nog op in de menigte? Hoe zorg je dat mensen je naam onthouden? Bij branding draait het om de kracht van het logo en wat dit voor anderen kan betekenen. Een krachtig logo blijft hangen. Mensen associëren bepaalde gedachten met een merk en bepalen of ze zich kunnen en willen identificeren met een merk.
Kijk hier voor meer info.

Vastgoedbrein

De hele dag zijn wij bezig met vastgoed, we dromen er zelfs over. Of het nu om een woning, een kantoorgebouw of een winkelcentrum gaat; ons hart ligt bij vastgoed. Dagelijks denken wij na over hoe wij vastgoedprojecten in de markt kunnen zetten. Hoe kunnen we een winkelcentrum op de juiste manier promoten?
Kijk hier voor meer info.

Portfolio

Wij hebben een uitgebreid portfolio op het gebied van marketing en communicatie voor nieuwbouwprojecten, winkelcentra en kantoren.
Kijk hier voor een greep uit ons aanbod of neem contact met ons op!