BT

BT is al 15 jaar het enige vakblad en kennisplatform over vestigingsklimaat, bedrijventerreinen en regionale innovatiekracht. BT staat stil bij thema’s als energietransitie, digitalisering, regionale economie en legt uit hoe u kunt zorgen voor een beter vestigingsklimaat om zo een optimaal werkklimaat voor werknemers en bedrijven te creëren. Met BT zoekt ELBA\REC naar de nieuwste ontwikkelingen, innovaties en projecten en bieden wij tools waarmee u een sterkere regionale economie bouwt. Effectief en resultaatgericht.

Naast 4 vakbladen per jaar organiseert BT ook het jaarlijkse BT Event, de Circular Economy Awards en organiseren we 3 tot 6 verdiepende evenementen per jaar.

Wie wij bereiken

BT bereikt een groot aantal marktpartijen, strategen, ontwikkelmaatschappijen en beleidsmedewerkers die zich bezighouden met het verbeteren van het vestigingsklimaat en de regionale economie. Het is het platform voor beslissers die werkzaam zijn bij publieke, private en kennispartijen.

Meer weten over wat BT voor u kan betekenen? Vraag dan de mediakaart aan of neem contact op met Edgar van Eekelen of telefonisch via 033 - 870 01 00.

 

15000
Lezers per editie
3
Netwerkbijeenkomsten per jaar
1
Buitenlandreis per jaar
1
BT Event met BT Award
53000
Mediawaarde BT Award
(in euro's)

WILT U ADVERTEREN?

Neem contact op met
Edgar van Eekelen
T: 033 87 00 100
E: e.vaneekelen@elba-rec.nl

ALLES OVER ABONNEMENTEN

Voor het aanvragen van een abonnement, het doorgeven van een wijziging of om een eerdere editie te bestellen, kunt u terecht bij Abonnementenland.

GA NAAR ONS BLADENARCHIEF

Abonnees hebben exclusieve toegang tot alle vakbladen die wij hebben uitgegeven. Klik hier voor ons digitale bladenarchief met ruim 300 edities.

Ga naar de website bt-media.nl

Klik hier